Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

7 Συμβουλές για σεξ με επιδόσεις

1. Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε σε μία σχέση που εμπιστεύεται ο ένας τον άλλο.
Για να υπάρξει καλό σεξ, πρέπει να είστε ήσυχοι ότι δεν κινδυνεύετε από διάφορα νοσήματα, ή ότι την επόμενη μέρα θα είστε πρωτοσέλιδο στα ταμπλόιντς.Για να φτάσετε στο
επιθυμητό αποτέλεσμα, πρέπει να .υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και ασφάλεια. (αν και μερικές φορές, μερικοί θα έλεγαν, ότι χρειάζεται ακριβώς το αντίθετο, βλ. one night stands)

2. Φροντίστε για τη σωστή επικοινωνία.
Για σεξ με επιδόσεις, μην περιμένετε να μαντέψει ο άλλος τι είναι αυτό που σας εξιτάρει περισσότερο! Πείτε του τι σας αρέσει και τι δεν σας αρέσει τόσο, έτσι ώστε να παίρνετε πάντα αυτό που θέλετε!

3. Φροντίστε τη φυσική σας κατάσταση
Πέρα από το ότι όποιος γυμνάζεται απολαμβάνει περισσότερο το σεξ (λόγω αντοχής), εμείς μπορούμε να σκεφτούμε κι άλλους λόγους: αυξάνεται η ευλιγισία, αλλά και η δύναμη. Φυσικά, η γυμναστική, πέρα από τη φυσική κατάσταση, βελτιώνει και την εικόνα μας, γιαυτό και οι γυναίκες που αισθάνονται καλύτερα με τον εαυτό τους, περνάνε και καλύτερα στο κρεβάτι.

4. Φορέστε το αγαπημένο του εσώρουχο.
Βάλτε το σετ που σας έκανε δώρο στην πρώτη σας επέτειο, ή το αγαπημένο του φόρεμα. Φορέστε αυτό που σας κάνει πιο γοητευτική

5. Ξεχάστε τις ντροπές!
Εάν αισθάνεστε άβολα, τότε ξεχάστε το καλό σεξ. Ο σύντροφός σας θα νιώσει ότι η συμπεριφορά σας είναι μαζεμένη, και δεν θα μπορέσει να αποδόσει, γιατί ενδεχομένως να νιώσει ότι αυτός φταίει. Αφεθείτε στα χέρια του συντρόφου σας, και μην σκέφτεστε τις ατέλειές σας. Αφού είναι μαζί σας, για αυτόν οι ατέλειές σας είναι οι γοητεία σας.

6. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας.
Μία σωστή αποτρίχωση επιβάλλεται. Και όταν λέμε σωστή, φυσικά εννοούμε αυτή που δεν γίνεται τελευταία στιγμή, και έχει ως αποτέλεσμα δέρμα ερεθισμένο σε επίπεδο ίσως αντιαισθητικό. Επενδύστε σε λάδι σώματος. Το άρωμά του θα μείνει για πολλή ώρα!

7. Αλλάξτε ρεπερτόριο
Σκεφτείτε τι κάνετε συνήθως και αλλάξτε το. Στείλτε του ερωτικά μηνύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας (αν συνήθως παίρνει εκείνος την πρωτοβουλία για σεξ), κάντε σεξ σε διαφορετικό δωμάτιο από την κρεβατοκάμαρα… Έτσι, το ερωτικό παιχνίδι θα γίνει πάλι μέρος της καθημερινότητας - και μάλιστα πιο ευχάριστο.