Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Ποτέ βιβλίο για δώρο Χριστουγέννων σε παιδί!! (Βίντεο)


Παιχνίδι περίμενε, βιβλίο πήρε. Ο λόγος για ένα παιδί που ξετυλίγοντας το δώρο του, ξεσπάει κατά των γονιών του όταν διαπιστώνει ότι του έχουν πάρει βιβλίο. Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο!
Αυτό θα πει νεύρα και τσαντίλα. Η απρόβλεπτη αντίδραση ενός τρίχρονου αγοριού όταν άνοιξε το Χριστουγεννιάτικο δώρο του έχει τρελάνει το YouTube.
Στο βίντεο, το οποίο δεν αναφέρει το όνομα του παιδιού ή κάποιο άλλο στοιχείο, εμφανίζεται το αγοράκι φορώντας χρωματιστές πιτζαμούλες να σκίζει το περιτύλιγμα του δώρου του όταν ξαφνικά βρίσκεται μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη: Το δώρο είναι ένα βιβλίο.
Έτσι, το αγοράκι φανερά απογοητευμένο, βγαίνει από το πνεύμα των Χριστουγέννων, αλλάζει ύφος και γίνεται έξαλλο καθώς περίμενε ένα παιχνίδι.
Αρχίζει λοιπόν να ωρύεται και απευθυνόμενο στους γονείς του αρχίζει να τους τα ψέλνει.
“Βιβλία για τα Χριστούγεννα; Τι στο καλό είναι αυτό τώρα;” λέει κάνοντας νευρικές κινήσεις, κοιτώντας το βιβλίο λες και είναι κάτι μολυσμένο.
“Δεν δέχομαι βιβλία για τα Χριστούγεννα”, συνεχίζει. “Αυτό δεν είναι παιχνίδι, είναι βιβλίο”, λέει ανεβάζοντας τον τόνο της φωνής του ενώ οι γονείς του δε μπορούν να κρατηθούν από τα γέλια.
Μάλιστα η μητέρα του τον ρωτά “δεν δέχεσαι βιβλία τα Χριστούγεννα”; Και εκείνο απαντά ότι τα σιχαίνεται.
Ο πατέρας τόνισε ότι το παιδί αγαπάει τα βιβλία αφού κάθε βράδυ του διαβάζει από ένα παραμύθι αλλά ανοίγοντας ένα σωρό άλλα δώρα με παιχνίδια περίμενε ένα σούπερ παιχνίδι.
Πρόσθεσε δε ότι η συμπεριφορά του μικρού είναι αποτέλεσμα των μίντια και των διαφημίσεων που κάνουν πλύση εγκεφάλου στα παιδιά ότι τα Χριστούγεννα πρέπει να παίρνουν παιχνίδια. Έτσι έχει συνδυάσει τα Χριστούγεννα μόνο με τα παιχνίδια και όχι με τα βιβλία.


Books for Xmas !
Ανέβηκε από Dailymotion_Greece. - Δείτε και άλλα αστεία videos.