Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Προτάσεις για...γυμνά ραντεβού!!!


Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να βρεθείτε γυμνοί τα δυο σας, πέρα από... το σεξ. Τι θα έλεγες για ένα ραντεβού που απαιτεί να είστε όπως σας γέννησε η μανούλα σας;
 
Τι πιο ωραίο από το να κανονίσεις ένα ραντεβού στο όποιο θα είστε και οι δύο γυμνοί. Ένας ιδανικός τρόπος για να ξαναζεστάνεις τη σχέση σου, μιας και δεν είναι και οι καλύτερες ιδέες για πρώτο ραντεβού.

Μοντέλα για λίγο

Πάρε την φωτογραφική σου μηχανή ανά χείρας, φτιάξε μια όμορφη ατμόσφαιρα στο σπίτι και ετοιμαστείτε ν’ ανακαλύψετε τον μαγικό κόσμο της φωτογραφίας ποζάροντας ο ένας για τον άλλον. Με τέτοια οικειότητα που έχετε, ευκαιρία να ποζάρετε γυμνοί. Ακόμα κι αν δεν έχετε ιδέα πώς να τραβήξετε μια καλή φωτογραφία, υπάρχει πάντα το διαδίκτυο για να πάρεις ιδέες και να ενημερωθείς.

Θα χρειαστείς μια φωτογραφική μηχανή και φυσικά τον κατάλληλο φωτισμό. Μια καλή ιδέα είναι να τραβήξετε ασπρόμαυρες φωτογραφίες για να δώσετε ένα διαφορετικό τόνο. Προσοχή. Δεν χρειάζεται οι φωτογραφίες σας να είναι πρόστυχες. Μην ξεχνάς ότι πρόκειται για ραντεβού. Άσε που όσο πιο καλλιτεχνικό είναι το γυμνό σας, τόσο πιο εύκολα θα μπορέσετε να καμαρώσετε στους φίλους σας για το νέο σας ταλέντο.

Στιγμές χαλάρωσης

Κάλεσέ την σπίτι σου για μια αξέχαστη βραδιά χαλάρωσης. Αρχικά φτιάξε την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Χαμηλός φωτισμός, αρωματικά στικ ή κεριά, απαλή και χαλαρωτική μουσική. Μετά ετοιμάσου να της προσφέρεις την απόλυτη χαλάρωση μ’ ένα ήρεμο άλλα και αισθησιακό μασάζ. Ζήτησε της να γδυθεί, αφού έχετε πιει κι ένα κρασάκι, να ξαπλώσει και να σκεπάσει τα επίμαχα σημεία της με μια πετσέτα.

Εσύ το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι προμηθευτείς ένα λαδάκι(ιδανικό το αμυγδαλέλαιο) και να την χαλαρώσεις με τα χέρια σου. Τρίψε την τουλάχιστον για κάνα 20λεπτο πριν τραβήξεις την πετσέτα της, κατά λάθος πάντα, και κάνε το μασάζ σου ακόμα πιο ερωτικό. Συμβουλή: στρώσε ένα παλιό σεντόνι ή μια πετσέτα πριν ξαπλώσει γιατί σας βλέπω να τα κάνετε χάλια με τα λάδια.

Καλοκαιράκι, βραδινό μπανάκι

Θα μου πεις είμαστε μες το χειμώνα, αλλά η συμβουλές της Θείας Λόλας είναι πάντως καιρού. Άσε που μπορεί να πας για Χριστούγεννα στην Αυστραλία. Ή να έχεις πισίνα σπίτι σου. Που το ξέρω εγώ; Λοιπόν στο θέμα μας. Δεν υπάρχει ωραιότερη αίσθηση από το να πλατσουρίζεις γυμνός. Αν λοιπόν είσαι από τους τυχερούς που έχουν πισίνα, το έλυσες το θέμα. Αν όχι, θα πρέπει να βρεις μια απόμερη παραλία.

Σιγουρέψου ότι είστε μόνοι σας πριν γδυθείτε και ετοιμάσου για τις βουτιές σας. Προτίμησε να πάτε αργά το απόγευμα που δεν έχει πολύ κόσμο και τα νερά είναι ζεστά. Άσε που μόλις περάσει η ώρα θ’ απολαμβάνεται και το ρομαντισμό του μπάνιου υπό το φως των αστεριών. Κι αν πέσει κανένα κάνε και μια ευχή.

Στιγμές χαλάρωσης για δύο

Πριν είπαμε πως θα την χαλαρώσεις, τώρα ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε παρεούλα. Και τι καλύτερο από το να βουτήξετε γυμνοί στην μπανιέρα. Όχι σπίτι όμως. Κάνε κράτηση σ’ ένα ωραίο ξενοδοχείο και πρόσεξε να έχει ωραίο μπάνιο και αρκετά μεγάλη μπανιέρα και για τους δύο σας. Ευκαιρία να την καλέσεις σ’ ένα ραντεβού έκπληξη.

Πήγαινε πιο νωρίς εκεί ή αν γίνεται ζήτα από το ξενοδοχείο να κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες. Ζεστό νερό με αρωματικά άλατα, χαμηλός φωτισμός με κεριά, ένα μπουκάλι σαμπάνια και μια πιατέλα φρούτα είναι ότι χρειάζεται. Και ποιος ξέρει το μετά…