Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Ροζ υπηρεσίες....


Πρόσφεραν τις ροζ υπηρεσίες τους σε… κοινή θέα! Πανέμορφες κοπέλες που εργάζονταν σε μπαρ της Πάτρας πρόσφεραν στιγμές ηδονής στους πελάτες και μάλιστα στο πρώτο τραπέζι πίστα...

Δυστυχώς, όμως, γι’ αυτές οι τελευταίοι πελάτες ήταν...

αστυνομικοί, οι οποίοι τους φόρεσαν χειροπέδες και τις οδήγησαν στο δικαστήριο.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Πατρών είχε τη σχετική πληροφορία και έστησε επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν συνολικά έξι άνδρες.

Οι δύο εξ αυτών μπήκαν στο μπαρ και προσποιούμενοι τους πελάτες παρήγγειλαν τα ποτά τους. Πριν περάσει καλά-καλά ένα λεπτό, τους πλησίασαν δύο πανέμορφες αλλοδαπές, οι οποίες τους έπιασαν κουβέντα και παράλληλα άρχισαν να χορεύουν αισθησιακούς χορούς.

Αφού πέρασε περίπου μία ώρα, η μία από αυτές πρότεινε στους αστυνομικούς-πελάτες να καθίσουν σε ένα πιο απόμερο σημείο του μπαρ για να μιλήσουν και να πιουν τα ποτά τους με την ησυχία τους. Οι αστυνομικοί δέχθηκαν και μόλις κάθισαν, οι κοπέλες τούς είπαν ότι αν τις κερνούσαν ένα γύρο δέκα ποτών, θα μπορούσαν να... τις κάνουν δικές τους. Οι άνδρες της Ασφάλειας συμφώνησαν και, τελικά, μόλις έφθασαν στο δέκατο ποτό η μία από αυτές έβγαλε τη φούστα και το εσώρουχό της και κάθισε πάνω στο τραπέζι!

Αναυδοι οι αστυνομικοί τις ρώτησαν αν θα πήγαιναν κάπου αλλού, αλλά η απάντηση που πήραν ήταν αποστομωτική: «Γιατί, δεν σου αρέσει εδώ ή ντρέπεσαι;». Οι άνδρες της αστυνομίας ειδοποίησαν αμέσως τους συναδέλφους τους που είχαν «ακροβολιστεί» έξω από το κατάστημα, οι οποίοι εισέβαλαν στο μπαρ και συνέλαβαν την ιδιοκτήτρια και τις συνολικά πέντε αλλοδαπές.

Εναντίον της 45χρονης ιδιοκτήτριας του μπαρ, που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της αχαϊκής πρωτεύουσας, και των πέντε γυναικών σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στο δικαστήριο. Η πρώτη κάθισε στο σκαμνί αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της μαστροπείας, ενώ οι υπόλοιπες δικάστηκαν για ερωτική συνεύρεση έναντι αμοιβής.

Το πρωτόδικο δικαστήριο καταδίκασε όλες οι κατηγορούμενες, ωστόσο στο Εφετείο κρίθηκαν ένοχες μόνο η ιδιοκτήτρια και η αλλοδαπή που γδύθηκε και πρότεινε ερωτική επαφή μέσα στο μαγαζί μπροστά στους υπόλοιπους πελάτες. Το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με αναστολή και στις δύο γυναίκες
,