Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Νέα μόδα οι γυμνές γαμήλιες φωτογραφίες!!

Νέα μόδα έχουν γίνει στην Κίνα οι γυμνές γαμήλιες φωτογραφίες. Τα νιόπαντρα ζευγάρια ζητούν να βγάλουν γυμνές φωτογραφίες και μετά κοσμούν με αυτές το άλμπουμ τους. Οι γυμνές φωτογραφίες κοστίζουν 350 ευρώ.
Φανταστείτε την... έκπληξη μιας πεθεράς όταν άνοιξε το γαμήλιο άλμπουμ και αντίκρισε τη νύφη της και το γιο της, να είναι σε μερικές φωτογραφίες σχεδόν γυµνοί, µε ένα διαφανές ύφασµα τοποθετημένο σε κάποια σηµεία του σώµατός τους.
Η εφημερίδα που δημοσίευσε το θέμα βρήκε στην πόλη τουλάχιστον 8 φωτογραφικά στούντιο που προσφέρουν την εν λόγω υπηρεσία. Ένα εξ αυτών, το στούντιο Σινγκσέ, έχει φωτογραφίσει από τον Μάιο 26 ζευγάρια χωρίς ρούχα.
Σύμφωνα με την «China Daily» του Πεκίνου πελάτες δεν είναι μόνο νιόπαντρα ζευγάρια αλλά και φοιτήτριες ή γυναίκες που θέλουν να απαθανατίσουν το σώμα τους πριν μείνουν έγκυος. «Θέλω να µη λησμονηθεί η νιότη» υποστηρίζει μια 23χρονη.
Διάφορες ενώσεις αντιδρούν, όπως η Ένωση της Βιοµηχανίας των Γάµων στη Σαγκάη, όπου η πρόεδρος Χε Λίνα, υποστήριξε πως «οι γυµνές φωτογραφίες είναι νοσηρές» και ζήτησε την επέμβαση των αρχών.
Πάντως τα φωτογραφικά στούντιο δεσμεύονται να καταστρέψουν τον φάκελο των γυμνών φωτογραφιών του εκάστοτε ζευγαριού μπροστά στα μάτια των… μοντέλων.