Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Σέξυ στρατιωτίνες!!


Οι κοπέλες των Βρετανών στρατιωτών, που σκοτώνουν στο Αφγανιστάν, αποφάσισαν να τους κάνουν ένα δώρο για να ανυψώσουν το ηθικό τους. Φωτογραφήθηκαν για σέξι ημερολόγιο, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για τους τραυματίες. Είναι γνωστό ότι βοηθάει τον φαντάρο να ξέρει ότι η κοπέλα του φωτογραφίζεται ημίγυμνη (Pics).

Για την πατρίδα, τα στρατευμένα νιάτα  και την ομορφιά. Σας παρουσιάζουμε το νέο σέξι  ημερολόγιο των συντρόφων και ερωμένων των Βρετανών στρατιωτών που βρίσκονται στο Αφγανιστάν.
Η πρωτοβουλία αυτή ήταν της μπαργούμαν Τίλι Λάμπερτ η οποία σκέφτηκε να βάλει ένα λιθαράκι στην ανύψωση του ηθικού των  Βρετανών… και να μαζέψει χρήματα για τους τραυματίες ήρωες του πολέμου.


Η Τίλι είναι ένα στενοχωρημένο κορίτσι που ζει την αγωνία του πολέμου καθώς  ο κάλος της Άνταμ Λί βρίσκεται στο μέτωπο και πολεμά κάτω από αντίξοες συνθήκες.


Αποφάσισε λοιπόν να δημιουργήσει με τη βοήθεια και άλλων γυναικών στρατευμένων το Armed Buns  ημερολόγιο για το 2011.
Σε περίοδο κρίσης, το ημερολόγιο των κοριτσιών θα πωλείται μόλις 8,99 λίρες Αγγλίας και με τη βοήθεια της βρετανικής εφημερίδας "Σαν", που έχει αναλάβει την εκτύπωση τα χρήματα θα σταλούν στην φιλανθρωπική οργάνωση για τους ήρωες του πολέμου.


"Ήταν η πρώτη φορά για όλες μας μια σέξι φωτογράφιση. Το κάναμε όμως γιατί είναι για ένα μεγάλο σκοπό. Οι φωτογραφίες είναι υπέροχες και ελπίζω ότι πολλοί άνθρωποι θα το  αγοράσουν" δήλωσε η Τίλι.
Στην φωτογράφιση τα κορίτσια είναι ντυμένα (για την ακρίβεια μισό ντυμένα) στρατιωτίνες. Αυτή  έγινε σε  στρατόπεδο  του Κέντ. Πάντως βοηθάει πολύ το ηθικό του στρατιώτη να ξέρει ότι η κοπέλα του πίσω στην πατρίδα φωτογραφίζεται ημίγυμνη. Όσοι έχουν πάει στρατό καταλαβαίνουν...