Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Το πάρκο του σεξ!!


Μην κάνετε σεξ στο πάρκο. Μετά από τις ταμπέλες: μην πατάτε το γκαζόν, μην ρίχνετε σκουπίδια, όχι κατοικίδια στο πάρκο, τώρα οι αρχές στην Ολλανδία πρέπει να βάλουν και μια που έχει να κάνει με την απαγόρευση συνουσίας στο πάρκο. Απ’ ότι φαίνεται είδαν και αποείδαν, και τα ζευγάρια δεν λένε να συμμορφωθούν.
Πάνε μια βόλτα, φουντώνει ο ρομαντισμός μέσα στο καταπράσινο πάρκο Het Twiske του Amsterdam και οι νεαροί δεν κρατιούνται πια, γδύνονται και κάνουν σεξ.
Περισσότερα από 80 ζευγάρια πηγαίνουν κάθε τόσο για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους στο συγκεκριμένο πάρκο. «Όταν ο καιρός είναι καλός εντοπίζουμε 10 με 15 ζευγάρια να κάνουν έρωτα στην ύπαιθρο. Μάλιστα είναι δύσκολο να τους συλλάβεις επειδή επικοινωνούν μεταξύ τους με τα κινητά τηλέφωνα όταν βλέπουν ότι ερχόμαστε.»
Πως θα το αντιμετωπίσουν οι δασοφύλακες αυτή την «επιδημία»; Εκτός από τις ταμπέλες ξήλωσαν τους θάμνους ανοίγοντας τον χώρο και έριξαν πευκοβελόνες και γαϊδουράγκαθα.
Όταν τα ζευγάρια θα πάνε να ξαπλώσουν δεν θα βολευτούν όπως πριν, άρα μπορεί και να σταματήσουν να κάνουν σεξ στο πάρκο.