Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011

Ανέβασε τις γυμνές φωτογραφίες τους στο Ίντερνετ!!


Εάν μέχρι στιγμής δεν έχετε πειστεί για την επικινδυνότητα του να δημοσιεύετε αποκαλυπτικές σας φωτογραφίες στο ίντερνετ τότε η ακόλουθη ιστορία ίσως να σας αποθαρρύνει.

Ο 23χρονος Τζωρτζ Μπρονκ από την Καλιφόρνια παρακολουθούσε τα προφίλ και τις δραστηριότητες γυναικών στο Facebook για να καταφέρει να
.μπει στο λογαριασμό των e-mail τους και να προωθήσει γυμνές φωτογραφίες τους σε όλες τις επαφές τους.

Πράγματι, παρακολουθώντας τις δραστηριότητες τους στο Facebook ανακάλυπτε τις απαντήσεις τους στις ερωτήσεις ασφαλείας και κατ’ επέκταση και των κωδικό τους.

Στη συνέχεια όχι μόνο προωθούσε τις φωτογραφίες μέσω e-mail αλλά τις πόσταρε και στον τοίχο τους στο Facebook, ενώ έφτασε στο σημείο να απειλεί τα θύματα του προκειμένου να του στείλουν περισσότερες φωτογραφίες.

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν ένα από τα θύματα του στο Κονέκτικατ επικοινώνησε με την αστυνομία που εντόπισε τις δραστηριότητες του ερευνώντας τα αρχεία του υπολογιστή του.

Εκεί βρήκε και 172 email με αποκαλυπτικές φωτογραφίες γυναικών. Η δικηγόρος του Μπρονκ ισχυρίζεται ότι ο πελάτης της είναι απλώς ένα ανώριμο παιδί και ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για τις πράξεις του.

Οι δικαστές όμως απαντούν ότι η ποινή που του αξίζει είναι 6ετής φυλάκιση.