Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Σέξυ διαφήμιση ασφαλιστικής εταιρίας!!


Ξεχάστε ότι ξέρατε για τις διαφημίσεις των ασφαλιστικών εταιριών! Μια εταιρία στη Ρουμανία βρήκε ένα άκρως αισθησιακό και σέξι σενάριο για να προβάλει τις υπηρεσίες της σε ασφάλιση αυτοκινήτου! Δείτε το θέμα και το βίντεο !"Στις διαφημίσεις των ασφαλιστικών κυριαρχούν συνήθως αριθμοί και σλόγκαν ότι καλύπτουν και αποζημιώνουν τα πάντα σε ασφάλιση . Στη Ρουμανία, η εταιρία Asirom αποφάσισε να παίξει σε ένα άλλο ταμπλό και χρησιμοποιεί σέξι και νεαρά κορίτσια με εσώρουχα για την προώθηση των υπηρεσιών της.
Στη διαφήμιση εμφανίζονται δύο όμορφα κορίτσια που προσομοιώνουν την οδήγηση σε ένα αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας μια μεγάλη μπάλα. Στο σενάριο του φιλμ τα δύο όμορφα και προκλητικά ντυμένα κορίτσια είναι θύματα αυτοκινητικού ατυχήματος και έτοιμα να συμπληρώσουν ένα έντυπο δήλωσης ατυχήματος,, αλλά καμία δεν θέλει να αναλάβει την ευθύνη για το ατύχημα. Στην συνέχεια καλείται η αστυνομία να διευθετήσει την κατάσταση, αλλά και οι γυναίκες της αστυνομίας εξαφανίζονται υπερβολικά μισόγυμνες και σέξι…
Αν μη τη άλλο, η διαφήμιση θα μείνει βαθιά χαραγμένη στο μυαλό των ανδρών και βέβαια μαζί της και το όνομα της εταιρίας."