Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Η κρίση οδηγεί… στην κρεβατοκάμαρα!!

Όσο περίεργο και αν ακούγεται η οικονομική κρίση προκαλεί καταιγισμό γεννήσεων! Πώς; Τα ζευγάρια προσπαθώντας να εξοικονομήσουν χρήματα, ανακαλύπτουν πως τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι τζάμπα… Και ένα από αυτά είναι το σεξ!
Σύμφωνα με Βρετανούς ειδικούς, όσο περισσότερο πλήττεται η τσέπη μας, τόσο περισσότερο στρεφόμαστε στην κρεβατοκάμαρα για διασκέδαση. Άρα ένα νέο babybοοm είναι προ των πυλών!
Πολλά ζευγάρια όταν αντιμετωπίζουν οικονομική πίεση τείνουν να μένουν συχνότερα στο σπίτι και να πέφτουν νωρίς στο κρεβάτι.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, παρά το κόστος ενός παιδιού αρκετές γυναίκες που απολύονται από τη δουλειά τους αποφασίζουν ότι έφθασε η ώρα να αποκτήσουν μωρό. Για να αποδείξουν τους ισχυρισμούς τους για την αύξηση της δραστηριότητας στην κρεβατοκάμαρα, παραπέμπουν στις πωλήσεις τεστ εγκυμοσύνης που έχουν εκτιναχθεί στα ύψη και στη μείωση των πωλήσεων προφυλακτικών.
Άλλωστε το 1979, την χρονιά του «χειμώνα της δυσαρέσκειας» όταν η Βρετανία είχε παραλύσει από μπαράζ απεργιών, ο μέσος αριθμός παιδιών ανά γυναίκα αυξήθηκε από 1,84 σε 1,88.