Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Καυγάς γυναικών σε εστιατόριο!! (Βίντεο)

Αν και με την πρώτη ματιά φαίνεται κάπως αστείο, μόνο πλάκα δεν είχε...ο απίστευτος καβγάς που σημειώθηκε σε εστιατόριο της Μασαχουσέτης, ανάμεσα σε δύο γυναίκες.

Όλα ξεκίνησαν όταν η μία από τις δύο ζήτησε από την πελάτισσα του διπλανού τραπεζιού το σιρόπι που προσέφερε το κατάστημα για όσους θαμώνες παραγγέλνουν τηγανίτες. Η δεύτερη, που είχε εκείνη την ώρα στα χέρια της το μπουκαλάκι αρνήθηκε να της το δώσει. Οι σκηνές που ακολούθησαν μέσα στο μαγαζί ήταν τραγικές. Οι δύο γυναίκες σηκώθηκαν και άρχισαν να χτυπάνε με μανία η μία την άλλη, χωρίς κανένα έλεος και με πρωτοφανή για τα γυναικεία δεδομένα βαρβαρότητα.

Μάλιστα, όπως ανέφεραν οι υπόλοιποι πελάτες του μαγαζιού, η δεύτερη, εκείνη που αρνήθηκε να δώσει το σιρόπι στην πρώτη, ζήτησε από πελάτη που έβγαλε το κινητό του τηλέφωνο για να απαθανατίσει την σκηνή, να «ανεβάσει» γρήγορα το βιντεάκι στο you tube για να γίνει διάσημη. Βέβαια, αυτό όλο τώρα, μπορεί να της κοστίσει ακόμη και την ελευθερία της, καθώς, όπως έγινε γνωστό, έχει χτυπήσει με τέτοια μανία την αντίπαλό της, που αντιμετωπίζει ποινή ακόμη και φυλάκισης.

Κατά την διάρκεια του καβγά, άλλοι θαμώνες χειροκροτούσαν και άλλοι προσπαθούσαν να φύγουν τρέχοντας από το μαγαζί, μην τυχόν και «φάνε» καμία ξανάστροφη κι αυτοί. Οσο για τις δύο πρωταγωνίστριες; Κατέληξαν με τα μισά τους ρούχα, σχεδόν ημίγυμνες, ξεμαλλιασμένες και με μώλωπες από τα χτυπήματα η μία προς την άλλη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, άλλα δύο παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί σε εστιατόρια των ΗΠΑ τους τελευταίους τρεις μήνες. Γυναίκες τσακώνονται και φθάνουν μέχρι και σε μπουνιές και κλωτσιές, είτε για να πετύχουν εκείνη την στιγμή αυτό που θέλουν, είτε για να γίνουν διάσημες, είτε – πολύ πιθανό – και για τα δύο.