Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Η 47χρονη Michelle Philpots διαθέτει μνήμη 24 ωρών!!

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να θυμηθεί όσα συνέβησαν μέχρι το 1994, όμως από το 1994 και έπειτα ξεχνά ό,τι συμβαίνει κάθε μέρα!

Mάλιστα, ο άντρας της κάθε μέρα πρέπει  να της...υπενθυμίζει ότι είναι παντρεμένοι και για να την πείσει ανοίγει τα φωτογραφικά άλμπουμ του γάμου τους.

Τότε μόνο τον πιστεύει: «Ξέρω ότι είμαι παντρεμένη με τον... Ίαν, αλλά μην με ρωτήσετε και πολλές λεπτομέρειες. Θυμάμαι ότι έχω παντρευτεί , αλλά δεν μπορώ να σας πω ούτε ποιος ήταν εκεί ούτε πως ήταν η δεξίωση» δηλώνει η 47χρονη.

Η απώλεια μνήμης προκλήθηκε στη Michelle έπειτα από δυο αυτοκινητιστικά ατυχήματα που είχε. Έκτοτε ξυπνά κάθε μέρα χωρίς να θυμάται την προηγούμενη!

Για να μπορεί να θυμάται χρησιμοποιεί εκατοντάδες post-it και υπενθυμίσεις στο κινητό της ώστε να την κρατούν ενήμερη για τις υποχρεώσεις και τα ραντεβού της. Πρέπει ο,τι κάνει και όποιον γνωρίσει να το καταγράψει γιατί απλά δεν θα το θυμάται αύριο! Ακόμα και για τις καθημερινές της ανάγκες όπως τα ψώνια της, χρησιμοποιεί προγράμματα πλοήγησης που την πληροφορούν για τα τοπικά μαγαζιά, αλλά και για το πώς θα γυρίσει σπίτι της.


Να τελικά που οι ταινίες που βλέπουμε πολλές φορές είναι η ίδια η πραγματικότητα, μιας και η ιστορία της Michelle είναι παρόμοια με την ταινία «50 πρώτα ραντεβού» στην οποία πρωταγωνιστούσε η Drew Barrymore η οποία ζούσε την ίδια μέρα κάθε μέρα, όπως ακριβώς δηλαδή και η 47χρονη.

Tο θετικό της υπόθεσης είναι πως τουλάχιστον για την Michelle, ποτέ δεν θα υπάρχουν επαναλήψεις στην τηλεόραση, ενώ κάθε αστείο θα ακούγεται πάντα πρωτότυπο, μιας και πάντα είναι η πρώτη φορά που το ακούει..!