Σάββατο, 9 Απριλίου 2011

Εταιρία λογισμικού προσλαμβάνει μόνο γυμνούς προγραμματιστές (άντρες ή γυναίκες)...!

Οι γυναίκες αναγνώστριες μπορεί να ταραχτούν/τσατιστούν/αφρίσουν με αυτή την είδηση, αλλά ο αρσενικός πληθυσμός θα αρχίσει να ψάχνει για δουλειά στην εταιρία Nude House.


Για να τα κάνουμε πιο λιανά, η εν λόγω εταιρία ασχολείται με την δημιουργία λογισμικού και ψάχνει για γυναίκες που να ασχολούνται με τον προγραμματισμό, αλλά ταυτόχρονα να είναι προετοιμασμένες για εργασία σε ένα “ζεστό και ιδιωτικό” εργασιακό περιβάλλον γυμνιστών!
Η αγγελία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα Craigslist ως “Nude Web Coders Wanted”, και αφορά πλήρη ή μερική απασχόληση, ενώ τονίζεται ότι δε θα έχουν καμία πρόσωπο-με-πρόσωπο επαφή με τους πελάτες της εταιρίας, ούτε βέβαια θα είναι γνωστό ότι δουλεύουν γυμνές. Παράλληλα, η εταιρία ψάχνει και γυμνούς πωλητές, αλλά και γυμνιστές που θα παρέχουν δωρεάν τεχνική υποστήριξη!
Ο ιδρυτής της εταιρίας, Chris Taylor, δήλωσε στην El Register : "Απ' όσο γνωρίζω δεν είμαστε απλά η εταιρεία με εργαζόμενους γυμνιστές στο Ηνωμένο Βασίλειο στον προγραμματισμό και τισ πωλήσεις μέσω Internet, αλλά και η πρώτη παγκόσμια επιχείρηση για γυμνιστές που μπορούν να κερδίσουν έναν σεβαστό ποσό από την δουλειά τους, η οποία τους προσφέρει την δυνατότητα να εργάζονται εντελώς γυμνοί."