Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Οι θεές του topless...!


Η θερμοκρασία ανεβαίνει και οι σταρ του Χόλιγουντ σπεύδουν στις παραλίες για τις βουτιές τους. Πολλές κυρίες με εντυπωσιακά γυμνασμένα κορμιά… πιάστηκαν στο φακό των παπαράτσι χωρίς το επάνω μέρος του μαγιό τους.


Cameron Diaz


H τολμηρή Cameron Diaz διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα και καλλίγραμμα σώματα. Η ηθοποιός που διανύει την τέταρτη δεκαετία της ζωή της εμφανίστηκε στην παραλία με μαύρο μπικίνι!


Megan Fox

Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί για την πανέμορφη Megan Fox. Η σέξι ηθοποιός φαίνεται να απολαμβάνει το μπάνιο της στο ποτάμι, για χάρη της ταινίας του 2009 Jennifer’s Body, όπου σε μια σκηνή τη βλέπουμε να κολυμπάει αμέριμνη και φυσικά… topless!

Lily Allen


H Lily Allen προφανώς δεν έχει αντιληφθεί τον φακό του παπαράτσι και στεγνώνει κάτω από τον καυτό ήλιο χωρίς το επάνω μέρος του μαγιό της.


Elle MacPherson


Τα λόγια είναι περιττά όταν βλέπεις την Elle MacPherson και μάλιστα ημίγυμνη στην παραλία. Δεν είναι τυχαίο ότι την αποκαλούν «The Boby» δηλαδή «Το Σώμα».

Kate Moss



H Kate Moss σε στιγμές απόλυτης χαλάρωσης στην παραλία. Δεν είναι η πρώτη φορά που το τοπ μόντελ συλλαμβάνεται από τους παπαράτσι χαλαρή και ολίγον χύμα! Εξάλλου συνήθιζε στο παρελθόν να προκαλεί με τη σκανδαλώδη συμπεριφορά της.

Natalie Portman



Μπορεί η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός Natalie Portman να δίνει την αίσθηση της συντηρητικής και σεμνής στην παραλία όμως θέλει να νιώθει απελευθερωμένη και όσο το δυνατόν με λιγότερα ρούχα. Αρα το μόνο που της χρειάζεται είναι το κάτω μέρος του μαγιό της.

Miranda Kerr



To μοντέλο της Victoria’s Secret και σύζυγος του ηθοποιού Orlando Bloom σκεπάζει το στήθος της με βιβλία καθώς κατευθύνεται στην παραλία. Η Miranda Kerr είναι ένας από τους πιο όμορφους και καλλίγραμμους άγγελους της γνωστής εταιρείας εσωρούχων.