Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Μπανάνες- "γλυπτά" με την Κέητ και τον Ουίλιαμ...!





Τα έχουμε δει όλα πια αλλά αυτό μάλλον δε το περίμενε κανείς. Σε... μπανάνες αποτύπωσε τα πρόσωπα της Κέιτ Μίντλετον και του Ουίλιαμ ένας Ιάπωνας καλλιτέχνης, ενώ μετά τις έφαγε!






Ο Κεησολύκι Γιαμάντα, καλλιτέχνης από την Ιαπωνία που έχει φαντασία που... οργιάζει, είναι γνωστός στη χώρα του για την ιδιαίτερη ικανότητα του: μεταμορφώνει φρούτα σε “γλυπτά”. Στο παρελθόν έχει δημιουργήσει φρούτα- "γλυπτά" με φιγούρες από τους Πειρατές της Καραϊβικής. Αυτή τη φορά, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα αφού αποφάσισε να αποτυπώσει σε δύο μπανάνες τα πρόσωπα του νεόνυμφου ζευγαριού Κέιτ και Ουίλιαμ!
"Συνηθίζω να κάνω σε μορφή γλυπτού περίεργα πρόσωπα ή φαντάσματα αλλά η ασχολία μου με τα πρόσωπα της Κέιτ και του Ουίλιαμ ήταν πράγματι διασκεδαστική", δήλωσε ο Γιαμάντα σύμφωνα με την ιστοσελίδα weirdasiannews.
“Ελπίζω να νιώσουν κολακευμένοι με αυτή μου τη δημιουργία!Τους εύχομαι να είναι πάντα ευτυχισμένοι”, συνέχισε ο ιάπωνας καλλιτέχνης.
Aν και ο χρόνος που χρειάζεται για να ολοκληρώσει μια κατασκευή του είναι περίπου μισή ώρα, ο Γιαμάντα δεν κρατά καμία από αυτές στη “συλλογή” του, αφού... σαπίζουν. Έτσι λοιπόν, τρώει τα φρούτα που δημιουργεί και συνεχίζει φτιάχνοντας τα επόμενα.